O NAMA

kompletno rešenje za vaš salon na jednom mestu

etre belle d.o.o je relativno mlado ali već dosta poznato i afirmisano ime.
Sa sedištem u Beogradu (Vuka Karadžića br.9), firma se orijentiše prema uvozu i distribuciji kompletnog asortimana Nemačke kozmetičke kompanije être belle koja proizvodi visokokvalitetne proizvode za profesionalnu upotrebu kao i sa kompanijama WILCO (Jojoba ulje), Jamaica touch, Erlinda (alati za profesionlance – Solingen)…

etre belle je ponosni član ASOCIJACIJE ZA UNAPREĐENJE I RAZVOJ KOZMETIKE SRBIJE čiji je jedan od osnivača i član upravnog odbora Snežana – Nena ZANG (vlasnik i direktor etre belle d.o.o) – verifikovani instruktor za kozmetiku i nadogradnju noktiju, internacionalni trener za MLM i Network marketing, sertifikovani instruktor za metode i logistiku otvaranja salona i SPA centara i sa preko 30 godina iskustva u kozmetičkoj branši Evrope i USA.

Uvoz

Mi smo direktan uvoznik i distributer, svi proizvodi koje zastupamo, dolaze direktno iz fabrike na naše tržište. Sarađujemo isključivo sa kompanijama koje imaju jednu fabriku – tako da se ista kozmetika distribuira po celom svetu samo iz jednog lagera, nema podele na zapadno i istočno tržište tj. razlike u kvalitetu proizvoda.

Edukacija

Programi u našim predavanjima u vezi kozmetike odnose se na negu lica i tela. Za one koji žele da unaprede sebe ili da se stručno usavrše, organizujemo kompletna predavanja u kojima će individualno proći svu tematiku. Naglasak se stavlja na individualnom praktičnom radu i naravno našoj podršci nakon predavanja u vidu novosti ili pomoći pri rešavanju određenih problema.

Takođe pod nadzorom licenciranih edukatora i predavača u našoj školi možete završiti kurs za ugradnju noktiju i nail-art. Održavaju se početni i napredni kursevi uz individualni pristup i potpunu posvećenost svakom polazniku kako bi što bolje savladao zadani program. Svaki svršeni polaznik dobija međunarodni sertifikat kojim mi garantujemo da je savladao tehniku i metode rada.

Sajmovi

Redovno izlaganje na sajmovima kozmetike i sve veća posećenost na našem štandu, kao i sve mnogobrojnija orijentacija klijenata prema prirodnim preparatima, pokazuju da smo na pravom putu i da kvalitet proizvoda ne zavisi od hemije.Naši saradnici su redovni učesnici sajmova i predavanja u zemlji i inostranstvu, na kojima se stručno usavršavaju i to znanje u potpunosti primenjuju u svom radu.

Veleprodaja

U našem lageru koji stalno dopunjujemo se nalazi preko 20.000 proizvoda iz svih fabrika koje zastupamo i koji su Vam dostupni u veoma kraktom roku. Cenovna politika je takva da uvek ostavlja prostora da se ostvari egzistencijalna šansa sa našim proizvodima. Cene su stabilne i uz stalnu i široku ponudu spadamo u vodeće firme u branši. Ukoliko želite da postanete naš partner, kontaktirajte nas putem e-maila ili telefona i rado ćemo Vam predočiti Vaše šanse za kvalitetnu i profesionalnu distribuciju ovih ekskluzivnih proizvoda.

Konsalting

Posvećeni smo najvišim profesionalnim standardima u pružanju stručnih usluga i saveta i istovremeno usmereni na ostvarenje poslovnih interesa odabranih klijenata. Iskustvo i znanje naših autorizovanih konsultanata pretočeno je u podršku klijentima i konsalting u oblastima: strategije i organizacije poslovanja, procesa formiranja i uređenja Vaše kozmetičke kuće ili SPA centra, sistema obračuna, ostvarivanja interesa i povezivanja u pravljenju Vaše reputacije.

Marketing

Mi podržavamo Vašu prodaju kvalitetnim reklamnim materijalom kao i drugim marketing uslugama. Putem kataloga dobijate detaljne informacije o svim našim proizvodima koji su grupisani u više grupa u zavisnosti od njihove primene. U našem informativnom pismu, koje Vam šaljemo na mail, možete saznati brojne korisne informacije kako iz oblasti kozmetike tako i o našim proizvodima. U njemu Vam skrećemo pažnju na to koji su proizvodi trenutno na akciji, nove proizvode u pripremi, kao i druge informacije vezane za saradnju.